Nieuwbouw

De handen die u te kort komt hebben wij. Alle, in de nieuwbouw voorkomende werkzaamheden op bouwtechnisch gebied zijn mogelijk. Daarnaast doen wij verslag van de werkzaamheden, ruimen onze werkplek dagelijks op en leveren op tijd op.

Verbouw

In de verbouw verzorgen wij alles, van electrotechnische werkzaamheden tot installatietechnische werkzaamheden. Wij kunnen uw woning en/of kantoorruimte(n) renoveren, verbouwen en volledig nieuw aan u opleveren, binnen de gestelde tijd, en binnen uw beschikbare budget. Natuurlijk (ver)bouwen we ook graag uw keuken, badkamer of toilet.

Onderhoud

Het onderhoud van u woning(en), bedrijfspanden, en overig onroerend goed, heeft ongemerkt toch onderhoud nodig. Dit kan eenmalig, maar ook met een onderhoudscontract. Met dit onderhoudscontract wordt alles periodiek nagezien en zonodig hersteld en/of vernieuwd. In dit onderhoudscontract kan uw cv-installatie voorkomen, uw hang- en sluitwerk, verfwerk, dakwerk, eventueel gevelwerk, en ga maar door. Aan u de keus welke, voor u, belangrijke onderhoudonderdelen en intervalperioden worden gehanteerd in een vrijblijvende offerte. Het is ook mogelijk om bestaande onderhoudscontracten voor u tot uitvoering te brengen.

Vraag over deze onderwerpen vrijblijvend meer informatie